2021-10-26 13:29:29• hírek • közlemény

Nagykárolyban november 1-től lehet kihelyezni az elszállításra váró növényi hulladékot

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal keretében működő Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársainak tájékoztatása szerint ebben az évben a november 1-15. közötti időszakban helyezhetik ki a kerti zöldhulladékot a portájuk elé a nagykárolyiak.

Az igazgatóság munkatársai azt kérik a lakosoktól, hogy a faleveleket zsákban, míg a faágakat kötegelve helyezzék ki, így segítve az elszállítás folyamatát. Az igazgatóság munkatársainak határozott kérése az, hogy amennyiben valakinek nagyobb mennyiségű kerti hulladéka halmozódik fel, a növényzet ritkítása, esetleg a gyümölcsös gyérítése okán, az önerőből szállítsa el a növényi hulladékot az önkormányzat által erre a célra kijelölt területre.


A telephely az Armatei Române (Gencsi) út mentén található, szemben az Înfrățirea Mezőgazdasági Társulással. Ide a november 15 - november 29. közötti időszakban hétfőtől-szombatig, 8.00-18.00 óra között, többi napokon, szombat, vasárnap kivételével, 8.00-15.00 óra között lehet kiszállítani a kerti hulladékot. A növényi hulladékot ingyenesen rakodhatják le a nagykárolyiak.


A Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársainak tájékoztatása szerint november 15-től szállítják el a házak elől a kért módon kihelyezett növényi szemetet. A két héten át tartó munkálatot követően azon magánszemélyek, akiknek a portája előtt kihelyezett hulladékot találnak, büntetésben részesülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: